Binnen

Het vakantiehuis biedt slaapgelegenheid voor 14 personen. Zowel kleine als grote groepen zijn dus ten allen tijde welkom.
Het huis beschikt over een gezellige, ruime woonkamer met uitzicht op de tuin. Het vakantiehuis heeft verder een ruime landelijke eetkeuken met alle nodige apparatuur. Er zijn 2 luxe badkamers, waarvan een met ligbad. Wat betreft de slaapvoorzieningen zijn er 6 slaapkamers. Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond en 4 slaapkamers op de 1e verdieping.

Buiten

Naast het binnenverblijf heeft u de beschikking over een groot buitenterras, inclusief tuinmeubilair en barbecue. Vanuit het terras loopt u de tuin in. In deze tuin is een voetbalveldje, trampoline, vuurplaats, zandbak en zwembad te vinden. Vooral in de zomermaanden kunt u met volle teugen genieten van een tuin die vol in bloei staat.

Authentieke boerderij

Hoewel Fristerhof stamt uit 1728 is het vakantiehuis voorzien van alle gemakken van deze tijd. Natuurliefhebbers kunnen hun geluk hier niet op aangezien de vakantieboerderij zich midden in het natuurgebied van de Duffelt en Millingerwaard bevindt.

Veel ruimte met comfort

Wij van Fristerhof vinden het erg belangrijk dat uw verblijf niets te wensen overlaat. Om deze reden is het vakantiehuis van alle gemakken voorzien.

  • Compleet ingerichte keuken (oven, kookplaat, koelkast, vriezer,afwasmachine).
  • Ruime woonkamer met openslaande deuren naar het terras.
  • Satelliet TV, radio, Wi-Fi, gezelschapsspellen, DVD Speler.
  • Wasmachinegebruik tegen vergoeding
  • Kinderstoeltje, kinderbed en kinderbadje aanwezig

Slaapkamers

  • Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers met 6 slaapplaatsen.
  • Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen.
  • Er is ook een kinderbed aanwezig

Bij aankomst zijn alle bedden netjes voor u opgemaakt. U hoeft zelf dus geen beddengoed mee te nemen.

Genieten in en rondom het huis

Ook rondom het vakantiehuis wordt u flink verwend.

Geniet van de buitenlucht  in de enorme tuin met groot terras, voetbalveld, trampoline en verfrissend zwembad (vanaf juni, mits mooi weer). Er is ook een badje voor de kleine kinderen aanwezig. U hoeft dus zeker niet binnen te blijven zitten!

Badkamers

Op elke verdieping is een badkamer en toilet aanwezig. Een van deze badkamers beschikt over een ligbad/douche, de ander over een luxe douche. Handdoekpakketten zijn inbegrepen.